Τοποθεσία

Το Kymo Luxury Suites βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού στις Κολυμπήθρες, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Πάρου χάρη στην εντυπωσιακή γεωμορφολογία χιλιάδων χρόνων. Το κατάλυμα συνδυάζει την απρόσκοπτη προσβασιμότητα στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού, με την αίσθηση της απόλυτης γαλήνης και χαλάρωσης.
Η Νάουσα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση (1,5 χιλ.) από τις σουίτες. Εκεί, μπορείτε να επισκεφθείτε την παλιά πόλη δίπλα στο λιμάνι και το Ενετικό Κάστρο. Το Paros Park βρίσκεται επίσης πολύ κοντά από το Kymo Luxury Suites, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία. Πρόκειται για ένα Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό θεματικό πάρκο, σε μια χερσόνησο 800 εκταρίων, για μια εμπειρία εξαιρετικής γεωλογικής και ιστορικής αξίας. Εδώ θα βρείτε υπέροχες διαδρομές για να ακολουθήσετε, παραλίες με καταγάλανα νερά για βουτιές και εξερεύνηση, καθώς και πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Άλλα σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση είναι το Aqua Paros Water Park, η παραλία Μοναστηρίου με τη Μονή του Αγίου Ιωάννη Δέτη, η παραλία Σάντα Μαρία και πολλά ακόμη. Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων, ενώ το αεροδρόμιο της Πάρου βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά.
Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας κατά τη διαμονή σας στο Kymo Luxury Suites, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που προσφέρει έναν αξεπέραστο συνδυασμό ηρεμίας και συνδεσιμότητας.
Kymo Luxury Suites1
Kymo Luxury Suites2
Kymo Luxury Suites3
Kymo Luxury Suites4
ESPA